Construiește-ți propria simulare cu Simbound

Posted on 14 Tháng ba, 2020 by Romanian Translator

Utilizatorii experimentați ai simulărilor noastre vor fi încântați să afle că în curând vor putea folosi pe deplin noua tehnologie de creare a scenariului prin care Simbound permite adaptarea conținutului standard de simulare și a parametrilor asociați pentru a se potrivi cu condițiile diferitelor cazuri de afaceri online. Această configurație unică oferă premisa potrivită pentru îndeplinirea obiectivelor specifice de învățare. Fiecare instructor experimentat Simbound va putea de acum să-și configureze propria simulare de marketing digital folosind puterea sistemului Simbound în doar câțiva pași. 

Folosind noul instrument de construire de scenarii, instructorii vor putea adăuga noi produse, noi piețe, să ajusteze profitabilitatea și interesul pentru fiecare combinație de produse și piețe și să stabilească obiective specifice jocului cât și condiții specifice de bonus. Serviciul de creare a scenariului de simulare a fost pus la dispoziție ca parte a Sense - noua versiune a tehnologiei de simulare Simbound, disponibilă în prezent pentru o selecție de clienți și colaboratori Simbound. 

 

Această nouă versiune a simulării originale de marketing digital deblochează noi oportunități pentru diferite categorii de utilizatori interesate, după cum urmează:

1. Instructorii și trainerii companiilor vor fi de acum capabili să direcționeze programe moderne de studii de afaceri de la zero, pe suportul unui serviciu tehnologic care și-a dovedit utilitatea în timp și care este rentabil. Simbound, în calitate de inovator al educației experiențiale pentru subiectul afacerilor digitale, acoperă un set tot mai mare de materiale de învățare pentru obiective de învățare asociate mediului de afaceri digital contemporan (te rugăm să reții că unele restricții geografice se aplică, a se citi sfârșitul acestui articol). 

2. Companiile de servicii online mici și mijlocii care urmăresc să își îmbunătățească propunerea de valoare cu ajutorul aplicațiilor online rezultate din cercetare își pot de acum îmbunătăți competitivitatea pe piață începând să comercializeze serviciul de simulare de marketing digital de performanță înaltă, o soluție educativă de marketing cunoscută la nivel mondial care continuă să crească în funcționalitate.


 

Sense prezintă o propunere comercială atractivă care poate fi extinsă pe diferite arii geografice, limbi și moduri multiple de învățare. Facem un pas înainte, în sensul în care trecem dincolo de viziunea inițială construită pe factori analitici pe care am inclus-o în viața noastră digitală de zi cu zi. Pentru profesioniștii din domeniul serviciilor online este unul dintre primii pași către o paradigmă alternativă, nouă, în care plasăm interesul utilizatorilor finali pe cea mai înaltă treaptă, fie că sunt elevi, instructori sau companii care fac parte din arhitectura serviciilor noastre distribuite.  

Cu această ocazie, am dori să aducem în atenția utilizatorilor noștri obișnuiți cu folosirea versiunii  Simbound standard că acest serviciu va funcționa în regim de mentenanță scăzută și că simularea originală de marketing digital a făcut o treabă excelentă în susținerea a sute de cursuri din toată lumea lume cu o nouă abordare inovatoare a predării. 


Acum este momentul în care Simbound Sense preia rolul principal și are ca scop pregătirea fiecăruia dintre noi pentru un tip complet nou de internet comercial, unul care încearcă să conecteze afacerile în moduri noi, mai eficiente, prin care se privește la comunicarea online ca mai mult decât un simplu schimb de conținut. 

Modelul comercial online de astăzi se îndepărtează de binecunoscuta gândire instaurată de către platformele bilaterale sau trilaterale, unde abordarea este mai mereu modelată de paradigma orientată tranzacțional care a definit cea mai mare parte a istoriei sale incipiente. Scopul nostru este ca studenții Sense să obțină noi cunoștințe care îi pot ajuta să decodeze actualul peisaj digital și să stabilească conexiuni valoroase. Promovarea comunicațiilor online eficiente și veridice, care să permită o mai bună muncă în echipă și o distribuție echitabilă a creației de valoare și a captării acestei valori sunt aspecte esențiale de luat în considerare atunci când se oferă servicii online moderne. Funcționalitatea Sense emergentă are potențialul de a atinge și transforma fiecare membru al populației digitale de astăzi: de la entități mici, individuale, la rețele mari și întreprinderi multinaționale.   
 

Atât Simbound Standard, cât și Sense nu sunt disponibile în prezent în SUA. Vă rugăm să rețineți că din cauza încălcării repetate și la scară largă a drepturilor de autor și a plagiatului unei serii de materiale Simbound, am ales să renunțăm la disponibilitatea serviciilor noastre în SUA începând cu 8 noiembrie 2018. 

Restricțiile sunt aplicate unui număr tot mai mare de universități de acolo care nu respectă termenii și condițiile noastre actuale și nici legislația internațională existentă în domeniul drepturilor de autor și proprietății intelectuale. Simbound încurajează un comportament responsabil și diligent din partea profesorilor și instructorilor atunci când vine vorba de adoptarea oricărei resurse noi de învățare în interiorul cursurilor. Conținutul și metoda Simbound a fost copiată și reprodusă ilegal în SUA, unde se pare că zeci de universități sunt implicate în mod abuziv în încălcarea drepturilor de autor și plagiat la scară largă prin profesorii și studenții lor. Chiar și sub astfel de condiții, valoarea rezultată din utilizarea serviciului original Simbound nu este în niciun fel diminuată. Conceptul în care am fost pionieri mai bine de 6 ani în urmă a trecut testul timpului de nenumărate ori. 

 

Simbound oferă o garanție de neegalat, pe care nici un alt furnizor de soluții similare nu o poate oferi astăzi, iar atunci când utilizați Sense sau versiunea standard Simbound, lucrați cu simularea de marketing digital de facto, în timp ce nici o altă companie sau persoană fizică nu a primit licență pentru comercializarea unei soluții similare cu a noastră.

 

 

 

 

Picture of Simbound mascot

No tags added.

Previous article Blog home Next article